orang kadang-2 panggil aku pondan, ponen, aya, suraya, n su. Service baikkkk Balas Hapus. cuti oh ye,waktu tu kitorang cuti pmr. Serius baru tau macam mana perasaan mak-mak yang nak naik keja balik after deliver baby. Saja nak tgk kejayaan kawan - kawan. Mmg sedap cipap mak mertua aku. tapi ayah aku lebih cayunx kan bini tua dia. awat ag nie ada kuasa kea yang nak kata badan aku ada hantu nie,wei,ag ingat aku nie nak sangat kawan ngan ag. Selepas malam yang penuh dengan kelazatan bersame Az, hampir seminggu aku tak bersua muka dengan dia. jadi aq pun amik kesempatan nak tido kejap. so aku ngan kawan aku tanpa berlengah masa, terus cari adapter aku. Setingkat je, kat Bangi jugak. Da satu hari tu, aku duk tgh tidoq , maklum lah letih posa. lepas makan2. RM50 utk satu paper. Dengan nafas yang masih sedikit termengah-mengah,kami berbual dan bercerita. Isteriku adalah anak pertama dari 4 beradik. Saya berasa sangat rindu kawan baik saya. Aku budak seni bina. "Malam tadi lagi, Li dah pakai helmet, sekali Li toleh kat mak, Li tengok mak nangis. Nama kawan aku tu Din. alih2 ari tu kami. Main-main ngan hamster tu. pengalaman balik kelantan naik kete ikut lipis+merapoh+gua musang mmg mencabar. tanya mak Ali. almamduliilahaku truskan usaha aku tp sapa yg tau kan dalam hati ni mcm ada rasa dipinggir ngan kawan3 sbb aku kna g kelass sorang2 kawan n mak n abah jaa bg smangt kat akuexam sem 2 pun aku fill gaktp sku tpp sabaq untuk teruskan lg usaha aku sbb aku nak segulung dip untuk mak n abah aku. sbb abang dia nak jaga mak dia dulu. hari ni je aku rasa nak update blog. Banyak yang nak dicerita tapi Ain cerita sikit-sikit dulu yer. Yana Samsudin posted on Instagram: “Siapa yang tak dapat balik kampung?. Ala baru 25 tahun, orang kata tak puas enjoy lagi. nak kuar ngan si dia. Tak nak kawan dengan dia. Duit abis ntah kemana ntah. Cerita Lucah Mak - Aku memandu dengan kelajuan sederhana. so, at last diorang tetap kawin. Mak sedara ( kakak mak mertua aku ) yang duk sebelah rumah, meninggal dunia. Lagi pon parents aku dah kenal kau and selesa dengan kau mesti diorang tak kesah. sebab mak xkaya macam abah. So masuk awal sikit. Setiap kali cuti sekolah,,aku pergi KL jumpa ibu. Actually ikut masing2 nak beli yang ada brand ke idak. yang penting dapat restu mak ayah untuk datang amik Intanbukan sje syok2 mai amik cmtu ja k. Berbeza dengan istilah kawan, bergantung kepada individu untuk mendefinisikannya, tetapi seorang kawan tidak ada yang istimewa, hanya sesuai untuk dijadikan tempat berborak dan biasanya kawan untuk bergembira lebih ramai daripada kawan berduka. Aku dan isteri tinggal bersama mak mertua aku, memandangkan mak mertua aku seorang janda. Malam td kakak main laptop mak, kakak tekan2 aje la kat situ mcm nurse tu buat petang tadi, sekali mak mengamuk, mak membebel kat abah laptop mak dah rosak, tak leh bukak. "Mak Ngah ni ayu la…!!!"kata aku kepada Mak Ngah aku tu,memuji. Cut it short, orang yang interview aku tu Rauf a. GEMPAK punyaa! jyeahh! siapa kawan2 kita, mesti tau kann, kita dah putus kawan dengan mrS niee. mell pinjam nenek mell punya tudung buat tutup muka. wife aku ngan adik aku yang buat. Baru je kejap. time frame. Tapi memang best deal ngan Encik Zul nih. mak aku tenangkan aku. tau, ifa ni cuma anak angkat. petang tu pukul 2 petang aku pun bawaklah Ina pi dusun tu. Makin lama aku tenung makin kenangan lama main kembali. dier mmg sakit hati dkt jes tu. tak sangka dowhh perangai kau macam nyhh ! isshhh ! sabar je lahh aku dengan kau nyhh kawan , aku malas nak letak nama kau kat dalam. tapi aku ttp masuk klas. hye guys ! semalam lepak ngan kawan best ohhh siap jalan jalan kenakan org heheh standard lew tu eee rempit !~ hohoh btw semalam fatin kol haziq then aku cakap dia pekak sebab kitorang main main heheh uyayauyaee best lepak ngan ainun tapi yg tak best ya adik aku dua ekor menyemak huish tak best ouh. aq punya ramai kawan. jadi kite maen ngan iqa klawak gila!!!kite geletek iqa. Kawan baik saya yang rapat di kelas ialah areena and sabrina dan ramai lagi. “Nak apa” aku saja berkeras. tapi tak semua. So aku kawan ngan awaliss. Pokok mulberi aku, dah pangkas tapi tulah tumbuhnya pucuk sikit je buah pun sikit je emak aku punya pokok sekali pangkas pucuk merata buah lebat. aku balik pun bukan sebab tu,balik sebab mak mertua aku sakit kaki. Kali Pertama Main Ngan Awek. mrLR dah setahun 4bulan. Pastu rapat plak ngan satu-satunya budak Cina di kelas Farantey Wong, sekarang aku panggil dia Amoi. Mak datuk punya pancut, punyalah jauh sampai ada yang masuk ke dalam perigi. kami pun main lagi…kali ni aku duk atas kerusi makan…dia duk atas aku sambil mengadap…. Yana Samsudin posted on Instagram: “Siapa yang tak dapat balik kampung?. Aku pun tak tau mana mak ayah aku cekau duit masa mula2 daftar sem 1. Citenyer bermula camni. 1st day aku masuk belajar dia punya orientasi mak ai. So that’s mean you also a king kong. bergantung pada fakulti. Saya naik kereta mak puteri, Syamil n ada. pastu kawan aku yang dok kat umah pun aku layan tak layan. Seronok pe tengok aku terjerit cam cik ponti tu?. korang kan baikok. Sebab dah lama sangat dah. Aku harap dia sedar la yang benda dia buat ni salah. pening and klah terus bola jaring ngan zamrud !! ingatkan menang !! tahun depan dh takde ! ahh , cikgu , tlglah. haha , hemmm , aku kenal dia dari darjah 1. semalam dan hari nie aku kecik hati ngan kawan aku. aku mmg tak nak main. So, aku biasa la supply vcd ngan gambar blue kat sue & sue selalu cerita pasal problem dia ngan husband dia. Kalau aku dah geli tu, geli lah jugak. main kat luar je. Ni kawan paling hebat beta ada kat Melaka (maklum le. mak ngan ayah aku celalu gaduh. mendidik tu kan satu pekerjaan mulia. Mak mertua aku terpaksa bercerai dengan suaminya kerana perselisihan dengan suaminya. Tangannya menyelak-nyelak nota yang berwarna-warni di tangan. Aku cakap apsal plak nak buat house check. x tahu apa2kan. Cuma cerita yang aku minat je aku akan tengok. Assalamualaikum kawan-kawan, Maaf yer lama Ain tak bercerita di sini. sadis sungguh. alhamdulillah family mek duak tauk. Cerita Panas - Mak Temah petang itu seperti biasa saya pergi ke belakang stiore kilang aku untuk check barang2 yang diturunkan oleh dealer. Lagi pun masa tu, aku ada adik-adik lain (D'boy dan Sharul) yang mak aku bawak ke Sarawak. sampai sekarang masih contact. Aku Punya Seronok Laa , Sekarang Dok Mimpi Nak Apa. kawan baik akan tinggalkan kita bila terasa dirinya, tidak dihargai lagi. semuanya cantek2. apsal lak tiba2 kena bayar lebih lak. aku balik kampung ja dah takda. die akan kol umh. Saya naik kereta mak puteri, Syamil n ada. semua pasal mrF -,- kita pernah mintak maaf dulu, tapi ditolak terang2. "Weh Zatie kamu main ngan siapa masak-masak ni?" Sambil ketawa, aku menunding jari ke arah nota kecil tu. Aku seorang pendiam. So masuk awal sikit. aku jadi sunyi bila x ade mak tiri dan adik. Dia menarik perlahan tangan emaknya ke bawah selimut dan meletakkannya di atas batangnya yang keras. tengok~ -gua mau dia mati kaw kaw punya ma. Masa form 1 kitorang tak rapat pun, start form 2 baru rapat. Makan 2 org, 2 main course dan air + 1 desert harganya RM 98. aq dok sini kadan-kadang sedih kadang-kadang gembira 2 sbb kawan tido kat umah. tak berapa labuh, hanya duduk menunggu suaminya, jadi daripada aku sendiri-sendiri, aku cuba ler ajak makcik hajjah tu main ngan aku. Dia kawan baik aku, twitter, facebook semua lah! Aku sayang IPod aku. korang sihat ? harap sihat laa kann ? :D. "Dah, dah usah menanggis lagi Ain, yang dah lepas tu lepas la nak buat macam mana, dah terlanjur," sambil aku mendekati Ain. azabnyer ader kawan cam pundek ni. "Thank zatie. Xde kene mengena ngan mak abah aku. Dia kawan baik aku, twitter, facebook semua lah! Aku sayang IPod aku. Since dua minggu lepas Iqin asyik sedih ja. aku terharu kdg2 kau ambik berat. amek je borang kat fakulti kita belajar. mak ai sepanjang jalan jem je. Malam Anniversary baru2 ni. aku bayar je. Aku just nak bagitahu kau yg kau jangan terlalu sombong ngan aku. Memalukan aku ajer. so,pertimbangkan la bape ramai yang nak tngok game yang mana satu,n game mana yang penting. " "Oklah, sayang" Aku tipon family aku kata aku tidur rumah member aku. Then pegi sekolah gik. Saya naik kereta mak puteri, Syamil n ada. sampai kol 8 sebab 8. lagi tak boleh nak terima. mak seh yayang arr. "Yaa, kawan-kawan saya yang seangkatan dengan saya banyak dah mengajar dan ada yang dah kahwin. Kadang-kadang bila aku compare ngan kawan-kawan sekelas aku masa kat bilik persalinan lepas main bola, rata-rata kawan-kawan aku memang cemburu ngan saiz konek aku ni. time main ngan kawan2 aku tu, kuar la kerekter2 dalam game tu. B pada lusanya. mase kursus tu aku x de kawan sgt. Tukar style. sesekali aku akan datang menziarah die walaupon mak dah takde. panas,rimas semua ade TAHU ! tapi rambut aku ade yang stengah manusia tade bab kate kawan kawan aku HAHA :D jadi anak ustazah ASLINDA sebentar :) tapi aku nak rambut panjang aku balik sbb mama slalu buat rambut tocang,lipan,ikat tocang dua hahah kelakar macam buda buda tapi mmg pun sbb time tuh aku D1-6 rambut aku panjang siap gadoh ngan kakak aku main tarik tarik rmbut haiyaaa :D swearr. tp hari ni rasa macam nak tulis kat blog ni. Haish,,aku kata la kt dia,,tkkan muka mcm aku ni nk dpt matrik kot??Tak mungkin la kan. sini aku pastekan ape yg kami bualkan. kalau macam aku ikut pada kemampuan. “Ala abang, saya dah dekat 47 dah, macam mak depa je. Smlm dh beli handbeg ngan purse. Actually ikut masing2 nak beli yang ada brand ke idak. Punya la lelah. kita dah jumpa sape yang berpengalaman dalam bahagian ni. Cite ni berlaku semase aku berumur 15thn. xpe ade mase jmpe jagak kn wlaupun jauh d mte tp hti dkat. php(143) : runtime-created function(1) : eval()'d code(156) : runtime-created. Klu Abah ada, Abah boleh jaga Mak, Aisyah ngan Aula. Kawannye Din telah bkapel ngan Ijon sejak sekolah menengah lagi. Bun sosej serupa ni , selalunya aku beli kat giant, kali ni buat sendiri sebab nak habiskan stok tepung high protein yang ada kat umah. Miss masa aku ngan dia buat video gila2. mak n akak aku sembang pun,aku diam. “Mak Ngah ni ayu la…!!!”kata aku kepada Mak Ngah aku tu,memuji. mat, telo hang da kecut ke belum, hang tggu la satni polis datang sapu hang dengan kawan kawan hang skali, hang nak tunjuk hebat, buto pak hang la, hang rasa la camane kene soal ngn abang polis nnti, hang nak tunjuk terer kan, tu p tunjuk kat abang polis kata hang ni x takut, kaki pukul kalau ade geng sorang sorang telo kecut. almamduliilahaku truskan usaha aku tp sapa yg tau kan dalam hati ni mcm ada rasa dipinggir ngan kawan3 sbb aku kna g kelass sorang2 kawan n mak n abah jaa bg smangt kat akuexam sem 2 pun aku fill gaktp sku tpp sabaq untuk teruskan lg usaha aku sbb aku nak segulung dip untuk mak n abah aku. riuh rendah arr rumah 2. aku kumpul semua surat2 dia. Then, aku ngan Farzairah pusing'pusing. 2)Aper jadi ngan shard yg diorang amik dr dlm government facility tu yek? digunakan utk idupkan 'batu karang' tu ker? Ngacuman oleh Pocket Pada 11:21 PM 15 komen. alhamdulillah family mek duak tauk. Maka Si Milah pun ngangguk la tanda paham dengan pesan ibunya itu. Dah la malam tu aku ada game pulak. Cun tu cun la sikit dan seksi tu memang laa. Itu kekuatan yang saya ada. aku terharu kdg2 kau ambik berat. Boleh gosip eh kau tahu tak cikgu ___ dah kawen,eh kak ___ dah kawen eh??laa tak tahu ke siap ada anak dah aihh. First day raya bnyak habiskan masa dkt rumah sbb jiran jiran dgn kawan kawan mak abah ramai dtg smpai ke petang. Teringat pulak mak pernah cerita pasal sue masa kecik-kecik. ketat jugak pantat dia makan jamu kot. tetibe plak ank mak cik ade. Bila grad, sure ketiak aku berdentum dia punya bau. Alasan contact balik pun sama jugak. Nie La Rutin Aku Dengan Kawan - Kawan. Bukan main rindok rasa ati. Amanah dan Paintball 23:28. Amy jalan ngan Auni then aku jalan ngan Nurin, patu ade motor ni lalu depan aku, sipi gila nak langgar aku. Ok Laa Esok Aku Taip Lagii. Dekat sejam jugak lah aku lepk kat situ sambil pekene roti canai dua keping ngan teh o ais yg murah tu. Buat bos-bos, Word dan Wan, thankyou for accepting us. Pastu bankrupt Mak keje ngan kilang buku, pastu kilang tu pun tutup, Mak keje pulak dengan Flextronics (m) sdn bhd sampaila sekarang saya umur 30 ni Ini semua adalah untuk menyekolahkan kami, yela kan, 3 orang sekali kat sekolah menengah, tingkatan 1, 2 dan 3. yang paling kecoh sekali paimulut laser. nampak dia depan pintu. Nana peluk aku rapat ke badannya. Dah tua pun. Mak aku pun kekadang asyik tanya bila aku nak kawin. tapi dulu yang 2 kupang punya ler. Kalau budak-budak main confirm pak gad dah perambat. nak tau x sudah bbrp hari saya mimpi pasal dia harini saya mimpi yang dia dengan family dia dtg rumah lps tu mereka tido rumah. Tiba-tiba keluar entri pasal drama Tentang Dhia,bukan apa bila tengok dekat facebook kawan-kawan semua sibuk buat status pasal drama ni. aku pun oright la. awak tu dah cukup matang. aku sedih , sku ngadu ngan nya. And yes, i pun sik lepas dari memikirkan masalah anak ya mpun, yalah mun dah pengaroh kawan sampei anak jadi entingal gilak, mak bapak pun mati akal juak nak setel hal2 sosial sidak tok. Duduk di pedalaman kampung. sebab tu pun aku leh kawan ngan dia. ina punya la geram. citer ni happen abt 7 tahun lepas. Kawan-kawan pun tak banyak sangat :) Nak jumpa orang pun takut, dulu kalau ada orang besar-besar a. watsep tu tls lbh krg mcm. Aku dah tak kira dah, terus aku bukak bra dia mak. sebok nak perliperli akuu , dahh kata akuu kaki rayap , korg pulak anak mak ( dok dlm rumah je ) mcm mna nak lepak samasama enn noob --'. Thanks banyak-banyak dekat aku punya Kawan blog sorang nhe!! sebab bagitaw aku cara nak bagi CUTE aku punya blog!! by the way. pas 2 kt mak aku,ble nampak aku aje. akuyh pun kawan punya kawan punya. lu satu family malu…bila dah kuar media, lu satu keturunan malu…sampai cucu cicit lu baca itu tulisan. Aku geli tak terkira. susah senang bersama. korang tau aku main ape?? "flight akan berlepas ke aus dalam masa 5 minit lagi. Aku seorang eksekutif di sebuah firma jurutera di ibu kota. Danial (Lagi -. Pakcik tu dah usya pelik kat aku. Bila di kampus ni, dah kebiasaannya mesti duk couple-couple kan…kiranya kawan DeQdEq yang sorang ni dah berkawan rapat dengan mamat sorang ni dari waktu kami diploma , kalau tak silap dalam tahun 2004/2005. Tapi dalam pale otak duk pikir nak start blogging balik. tp tak menjadi jugak sebab mmg parents ko takkan percaya. Tiba-tiba keluar entri pasal drama Tentang Dhia,bukan apa bila tengok dekat facebook kawan-kawan semua sibuk buat status pasal drama ni. aku mmg tak nak main. aku tak boleh pi giant ngan hang haritu. Nash, or name sebenar Nasrullah. dalam bas yang sesak tu. PERCUMA ye anak anak. Aku tekun mendengar cerita Ali. berangan lebih. Semoga dia sentiasa dirahmati, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Kawan-kawan Intan satu kereta bergerak dari Bangi. tak suka jantan. Kawannye Din telah bkapel ngan Ijon sejak sekolah menengah lagi. php(143) : runtime-created function(1) : eval()'d code(156) : runtime-created. tak sabarnya nak dapat gelaran. sampai mati lu malu…itu jam lu letak muka dalam spender lu. nasib la time exam tak kuar walkthrough FF10. Tapi aku betol-betol puas, dia ape tah lagi, dia kata tak pernah menikmati sampai 4 kali klimax ngan 1 game. kira e-borang la. PADA 22/11/2009 hari tu saya g dinotrek 2 ngan keluarga saya. awat baldi dan mop tu kat luar bilik pulak. mama:along,camana ni kawan mama ajak gi melawat lah. Kita panggil dia Z. last2 pak su ngan maksu nyer yg terkinja2 main bunga api. tadi sibuk ajak gi jb nak tengok angah. Form 2 pulak, zurin, syafiqah, fiza faiz dah masuk kelas utarid. anak2 balik hujung minggu aja. Lepas ni depa kawan balik aihh , aku jamin. Mula-mula aku ingatkan kawan Nadia adalah perempuan, tapi sangkaanku salah. akak tak tau kenapa akak masih lagi ngan dia walaupun dia suami org. Uhuehue aku pom 6 start 17 mei tok. kadang2x macam menghina sepupu aku yang janda. kalo kat rumah mmg pakai short n sleveless aja. sini aku pastekan ape yg kami bualkan. i nak autograph cekgu!!!! so mlm tu keluar la cekgu dengan awek tu. pas tu niat nak shopping kat. Saya menangis mcm orang gila. Aku Mana Reti. So start dari hari tu Pija ngan hubby Pija ni jadi kawan baik sebab Pija nak tolong dia lupakan C. Selamba saja Nadia menjawab. kali ni aku nak cerita pasal batang joran. Dia cakap dia suka ina auwmm , depan-2 fulakk tapii ina tak layan :). Time tu, untuk join bisnes ni kena ada. plan asal ngan kwn2 aku tp kwn 2 aku su me l ast min x dpt g, so aku g la ngan kakak tu & mak dia. anak aku pon dah besar2. kalau macam aku ikut pada kemampuan. ok salahkan cuaca je la kan. tadi sibuk ajak gi jb nak tengok angah. Tapi dah dasar aku ni jantan aku perati lah jugak tetek mak ngah yang besar tu. slalunya bebel ibu aku tu betol lah. Aii dasat jugak india seko nih. Terima kasih sebab sudi jadi kawan aku. hehehe masa tuh dye amek aku kat umah (saja ngade-ngade nak suh dye jemput) padahal dekat je ngan umah aku. akak tak tau kenapa akak masih lagi ngan dia walaupun dia suami org. sebab tu pun aku leh kawan ngan dia. So start dari hari tu Pija ngan hubby Pija ni jadi kawan baik sebab Pija nak tolong dia lupakan C. Ary ni dah masuk kelas ketiga aku belaja bawak keterwah-wah rasa happy je sebab tinggal lagi satu kelas je and then test jpj. tengok cikgu hasnah. Nurhan dah masuk 4bulan dah. malah akak tak suruh pun dia cerai bini dia. tapi ayah cuma tengok dari jauh ja. punggung dia yang aku paling syok dok usha. Cita nie berlaku time aku form 3. x tahu apa2kan. ahaks! nasib baiklah bukan rumah taman xD ha, aku biasa cerita problem aku daripada A smpai Z kat mak aku. Pokok mulberi aku, dah pangkas tapi tulah tumbuhnya pucuk sikit je buah pun sikit je emak aku punya pokok sekali pangkas pucuk merata buah lebat. mak tlong la phm nan ude please,,ude sbenanye da x ley nan sayang afik cm dlu lgi,, tlong la ude mak lpas an la ude dri dye,,ye memg ude mseh syg dye lgi,,tpi ude syg dye mcm ude syg abg kndong ude sndirik maaakk,,,tlong la mak phm nan keadaan ude,,. ulang point no 1-5. mybe aku kerja ngan shasha kot. Aku nak cerita sikit pasal hidup aku kat universiti dulu. :D takde lah , main main je dgn ayat *bangga tuh !! hehe bye !. Aku kesian jugak. "Awak punya power la Man" "Biasalah, sentiasa power katakan" Aku berbaring di sebelahnya sampai bermain main ngan teteknya. mat, telo hang da kecut ke belum, hang tggu la satni polis datang sapu hang dengan kawan kawan hang skali, hang nak tunjuk hebat, buto pak hang la, hang rasa la camane kene soal ngn abang polis nnti, hang nak tunjuk terer kan, tu p tunjuk kat abang polis kata hang ni x takut, kaki pukul kalau ade geng sorang sorang telo kecut. tal lalu nak main ngan doktor tu walaupun di abagi free aje. ke-2 Auni pegi. Kalau tak puas hati mesti bebai buat keras badan dan kaki. kwan cik naz yg sorang 2 dh tidq (tuan punya keta). lebih baik takyah. dah lama tak wat keja-keja graphic. KUNO tak kitorg ?? huhuhu. So pompuan nie pun naik la. Ni entri yang backdated punya. Dalam jam 1 ptg aku terpaksa teman mak aku pi kenduri dulu kat tempat tinggal aku dulukg merbau sempak,anak cik ipah,kwn mak aku. dia form 2 same ngan aku. Beli Makan La Minum La. Aku tak mampu lagi,sebab aku takut. mak ngan ayah aku celalu gaduh. hbatkan siap bermalam lagi tu. Meh Ajaq Satt. hye guys ! semalam lepak ngan kawan best ohhh siap jalan jalan kenakan org heheh standard lew tu eee rempit !~ hohoh btw semalam fatin kol haziq then aku cakap dia pekak sebab kitorang main main heheh uyayauyaee best lepak ngan ainun tapi yg tak best ya adik aku dua ekor menyemak huish tak best ouh. Tu pasal skang kalau aku gi tgk teater, aku mesti teringat kat Saza. kalau boleh minggu depan aku nak start keje. Tapi masih boleh berkerja di Malaysia sampai berpuluh-puluh tahun. Dia cantik , dia baikk , dia rajin. 4-7 BIDOL - JOENY - KENTANG - APPLE. Seperti biasa ketika cuti persekolahan,aku mesti bermalam di rumah Pakcik aku di bandar untuk menolong beliau apa yang patut. dybah , syap , myda pun ada jugak. Bukan main rindok rasa ati. sepatutnye boleh pikir sendiri mane yg baik n mane yg buruk. tapi kalau kau. bukan roziah. Itu pun join setelah hampir 16 tahun meninggalkan UUM Tetiba adib ajak join WWR Sedim. main 'PRESS2' moto kat. bagi aq mereka x de lah baik sangat dan x de lh teruk sgtadepon 2,3 orang cm2 lahaq ade kawan baik name die fatin farhanaorangnye cantikdie banyak peminatye lah orang cantik lah katakan. salam kak liza ^_^ erk, akak terasa ke dgn kata2 tu? asif jiddan. Hi Adik , kakak , abang , mak cik , pakcik , bangladesh , Ini luahan saya :) Harap dapat setia membaca :3 Title harini 'AKU PUNYA KAWAN' ciewahh ;) hurm , Sejak aku berpindah di Kedah , aku mendapat kawan atau dikira SAHABAT. zie snap snap pix kat satu tempat tak jaw dari ruma kawan zie c azahnaseb tempat dia ada kawasan tuk jalan jalantenang balik tengok alam hijawsyukur Alhamdulillah tengok ciptaan Allah yang indah pun dah dapat tenangkan fikiranapa lagi kalaw kita berzikir Allah. So pompuan nie pun naik la. wink**wink** aku ada seorang kawan tau alah kawan mesej-masej kat hp, dia ni kan berani lah gaduh-gaduh haha kalau kat depan aku bukan main pendiam dia ngan aku geli kan. assalamualaikum :') hye guys. mak bawak biler2 aku kene angin dalam perut. Mase tu aku tinggal ngan bapak aku. Aser cam nak meletop jerk, so aku col kawan aku Dolah (bukan nama sebenar) and dia ajak aku keluar. walau mcm mne pon aq tetap kene pindah sekolah tahon depan. Bawak resit ke fakulti, isi borang n hantar. Anyway,Mat Yo tu encem jugak,boleh jdi bakal kepada mak aku la. aku tak gay!. syaza teman. lepas aje aku parked kete aku kat depan hotel tuaku dengan kawan aku pun naik. tapi aku baru jmpe sekli tpi riuh mcm nk runtuh klcc 2 kn. bawak desktop pc dari kedah mai keyel. aku jadi sunyi bila x ade mak tiri dan adik. Alasan contact balik pun sama jugak. Mana nak kenal sangat jalan :p HAHAHAHA. Kawan yg dengar pon meremang. Perhatian: Jangan baca entry ini jika anda terlalu sensitif ngan benda2 yg menjijikkan n itu membuktikan anda ne gedik! hahaha (juz kidding) Ok jgn tertipu, ini bukan story cara nak mengatasi sembelit or wat tp ilham nak buat entry ne muncul di kala aku sdg buang $#*^@*& (faham2lah ya haha). ckp nak jumpa kawan. Then, kitorang plan jumpe je kat area …. paling takut as mak bapak ni kalu. Besar sungguh jasa mak aku. penat tau mak, semput nafas ifa. tak sangka dowhh perangai kau macam nyhh ! isshhh ! sabar je lahh aku dengan kau nyhh kawan , aku malas nak letak nama kau kat dalam. Sebab abang ngan kakak dia dah besar. umo nya 15. sekali klas batal da!!!!! mak datuk!! bengangnya aku. main 'PRESS2' moto kat. dia nampak gelisah je. Ari ni kat sekolah, cikgu Areef cerite pasal kawan se universiti die dulu kat UM. Kalau aku dah geli tu, geli lah jugak. aku betul-betul berdiri sebelah dia, so, driver bas mini ni kau orang tahula. mak aku sanggup g pasar carik majalah tu! p/s : kawan mak aku pon minat gak si aril nih. dah mcm abg n adk aku sendiri dah. # Aku Test Jaa , He3. Kalau aku king kong kau tu kawan ngan king kong la. pengakhiran yang sangat perit sekali. Aku dapat satu idea baik punya. Dengar cerita abis 15k jugak. Mak mertuaku kini baru berumur 42 tahun, cukup bergetah seperti mana anaknya Linda, isteri aku. inikan nak bela anak. Kawan-kawan dan saudara mara ada yang tidak setuju dengan keputusan saya. saye ajak kawan kawan saye je. dia punya laju jangan cakap la. Pastu mak kawan i call arwah mama i minta teman anak dia. Dia hanya berkemban dan terperanjat apabila aku berada di depannya. Best! Tapi sayangnya da tak jumpa. Sooo, i pon tukar la approach dalam memahami anak dara i itu. bila kau nak guna aku , kau cari aku sampai lubang cacing. Malam td kakak main laptop mak, kakak tekan2 aje la kat situ mcm nurse tu buat petang tadi, sekali mak mengamuk, mak membebel kat abah laptop mak dah rosak, tak leh bukak. hemmm , tapi aku panggil dia T-REX. Semua mereka adalah mahasiswa sebuah IPTA. ahaks! nasib baiklah bukan rumah taman xD ha, aku biasa cerita problem aku daripada A smpai Z kat mak aku. So ingat okay ? Family first. dulu satu bas sekolah dan gi disco pun sama2 waktu remaja lah. Cuma cerita yang aku minat je aku akan tengok. Aku tanya pada dia “bila nak buat”. Di rumah tersebut hanya tinggal kami bertiga sahaja dan kami cukup happy. kawan baik akan tinggalkan kita bila terasa dirinya, tidak dihargai lagi. hehe) selepas mak pukul Enoi dua tiga kali lepas Enoi nangis teriak segala tetiba. Kalau katakan dia ada cerita, cuba kau tanya sape nama kawan-kawan, kau cakap la kau macam kenal ke apa ke. Mak ni Romania pun tak penah dengaq dok celah mana pun tak tau selamat ka dak pi sana. Paling aku terharu apabila nanggar Mak sidak Lapok Chef DeMulu,. Then dia kata sapa yg dapat f6 tk dapat matrik and sapa yg dapat matrik tk dapat f6. Lepas beraya anak beranak kat rumah next stop rumah Tok Su ngan Mak Ngah Za. terima kasih mak, terima kasih ayah. Aku tak mau dia terprngaruh dengan ajakan Bunttat yang bebukan tu. Is there anything else I need to say? I can't think of any gibberish to place here anymore,. Mak aku niaga kuih-muih, air, laksa, keropok, gula2 Boleh la lepas duit untuk belanja beli barang dapur ngan sara aku ckit untuk study kat Melaka nie. " Mak, jom pergi rumah Wadi. Dengar cerita abis 15k jugak. dah lama rasanya tak taip entry kat blog sendiri,nk taip ape pon dh x reti beno nyamcm2 nk cite tp x tau nk mula kan cmnerok,kita mula kan dengan hari sabtu lepas yersabtu lepas 2. Die ni baik gak n banyak je cerita2 baru yang sensasi la…. ok jom salahkan persekitaran yash. Malam tu sepupu aku Anuar dan Zam kawan baik aku lepak kat umah aku, aku ajak mereka bermalam kat umah aku, maklum lah dah 2 bulan lebih kami x berjumpa. sampai mati lu malu…itu jam lu letak muka dalam spender lu. Mak aku ni jenis yang menurut aje ape kate mak and ayah die. nya salu jaga aku. Tak pernah aku tengok tempat tu begitu punya banjir. Aku sekarang lebih suka bermain ngan blog dari bersembang ngan kawan yang suka tikam kita dari belakang atau bercakap belakang atau lebih perit lagi buat fitnah yang kita sendiri tidak pernah sedar bahawa kita akan di singkirkan angkara fitnah. 26hb ni akak nak gih KL ngan skandal suci akak. Sedih tau. Masa aku third year, kawan yg cabul aku berjemaah ngan abang dia tu contact aku nk mintak maaf sbb terlanjur perangai. nasib baik ayah ada temankan. Di jawab "apa tak blehnya saye pun nak try jugak macam mana rasa nya main ngan lelaki". so sampai la kat satu jalan yang berbukit so dia nie press la minyak moto dia coz nak cepat dan dah rasa semacam bawak pompuan nie. Memang mahal gile la. Kawan baik saya yang rapat di kelas ialah areena and sabrina dan ramai lagi. "Tadi akak ingat nak tumpang datin, tapi fikir2 balik malas nak menyusahkan dia. walopon mak ngan ayah teman bukan org bangsawan dan hartawan masih boleh mengajikan teman sehingge teman jadi macam le nih. Tangan aku meraba-raba teteknya, setiap kali aku memicit-micit putting teteknya, emak mengerang kesedapan. It's totally mematahkan semagat okay. habis lah terkoyak puki dia. Tapi selepas ibu kahwin lain,, aku tinggal ngan ayah dan mak tiri aku. Mak mertuaku kini baru berumur 42 tahun, cukup bergetah seperti mana anaknya Linda, isteri aku. Stay kat sini ye, sayang. Asyik2 aku yg plan ngajak kawan2 main badminton. or seelok2nye bayar dulu RM50 kat bendahari. Ape punya entry daa. Tapi sebab dier terkejut ngan bunyi mercun, terus tak mo main. Tukar kawan. zie snap snap pix kat satu tempat tak jaw dari ruma kawan zie c azahnaseb tempat dia ada kawasan tuk jalan jalantenang balik tengok alam hijawsyukur Alhamdulillah tengok ciptaan Allah yang indah pun dah dapat tenangkan fikiranapa lagi kalaw kita berzikir Allah. Aku tengok Mak tiri aku x ade. sampai sekarang. bra n panties mmg x penah pakai. keluar kata-kata dari. Kalau katakan dia ada cerita, cuba kau tanya sape nama kawan-kawan, kau cakap la kau macam kenal ke apa ke. Iqin rasa mcm tak guna ja hidup Iqin nie. tapi tu la. Sampai aku sendiri pown kadang-kadang tak taw ape nama masakan tue. Setibanya aku dengan Diana tu kat rumah aku, aku terus masuk bilik bebuat la betul-betul punya pening. sampai maklang kata if baket lari, maklang nak buat instalment. Mak aku sambung belajar dekat Kolej Universiti Islam Selangor, Bangi. aku mmg tak nak main. Oleh kerana tak dapat nak habiskan kat sekolah, Mimi pun ajak Linda kerumah Pakciknya, sebab di rumah pakcik Mimi ada komputer lengkap dengan scanner dan Printernya sekali. Mana nak dapat. mak bawak biler2 aku kene angin dalam perut. aku ikut je la. last2 diorg la pilihkan utk aku. yela, selama ni, kalau ade je benda yang aku nak buat. Ni entri yang backdated punya. mak ayah aku punya jawapan mantap, memang the best lah. Aku pindah kat Agaseh bulan 2. Meh Ajaq Satt. tapi,mase sebelum tido mak ngan ayah pesan jgn lupe mandi ngan solat. Tapi untuk situasi ini…” • See 7,206 photos and videos on their profile. Aktiviti meramas tetek ngan urut-urut batang antara kawan aku ngan awek ni berlangsung dalam 10 minit. 00 pagi kuar umah antar Hazeq dari Saujana Utama ke umah mak aku kat PJ. Saya naik kereta mak puteri, Syamil n ada. nak kuar ngan si dia. takkan lari ke mane pun. Lebih kurang dah berjaya bodek belanja makan ngan tengok wayang. chaye juzs nak ckpchaye nak kawan dngn awak chaye sayunk awaktapi sebagai kawanmacam chaye sayang kawan kawan chaya yang laen. Tak sapa yang faham and tahu apa yang aku rasa. dia la orang yang saya sayang sangat-sangat. aku mmg tension ngan kawan aku ni spa lg klaw bkn depa ni FAEZAH ngan NADYA la sbb depa ni klaw antar mset selalu time aku sib0k da la antar serentak aku p0n ta tw nk bca nk satu benggang giler baq kt ang aku plak jd mesin pertanyanan unt0k depa ni. hinggalah dia climax 2 kali. eda mmg x bleh pergi sbb mak dia x der duit. Tengah dok rancak sembang makan kuih raya, tiba-tiba telefon aku berbunyi. Lepas beraya anak beranak kat rumah next stop rumah Tok Su ngan Mak Ngah Za. masih seksi. tapi tu la. mak selalu ada untuk adik. Nana peluk aku rapat ke badannya. so,mood cuti sekolah ni. Aku macam nak jerit tapi stim tengok batang banyak-banyak macam ni. Alasan contact balik pun sama jugak. nama die mak jah. tapi aku ada sorang kawan yang sentiasa ngan aku walau apa jua keadaan sekalipun. Paling aku tak tahan berkawan mcm parasit. rupenye izzat ajak anak mak cik. darjah 5 aku belajar mengaji ngan kawan cikgu arwah mak. Dia kata kawan dia nak merasa orang melayu punya yang bersih di kampung. Then kawan aku nie dah naik seram sejuk. anak2 balik hujung minggu aja. aku nak abaq sikit at hampa. pengalaman balik kelantan naik kete ikut lipis+merapoh+gua musang mmg mencabar. Rindu giler ngan Sedim. sampai sekarang. awat baldi dan mop tu kat luar bilik pulak. Pastuh bila tgk Zorro ngan Oren tak sabar nak main, hish hish hish… budak2 laa katakan. "ujarnya panjang lebar. nampak dia depan pintu. 4-7 BIDOL - JOENY - KENTANG - APPLE. sebenarnye aku tidak punye sesiapa untuk berkongsi cerita. dengan kawan baik. "Awak punya power la Man" "Biasalah, sentiasa power katakan" Aku berbaring di sebelahnya sampai bermain main ngan teteknya. sampai satu bangunan( kat mana ntah. padahal tangan gatal je nak menaipaku kan suka mengomelnak buka laptop pun kena sound oleh mak akubebel tak hengat. oh yeahh, dari cikgu kini bertukar menjadi pensyarah. ok jom salahkan persekitaran yash. Biasa ler bila jual barang kosmetik mesti dandan muka dan body habis punyer. Aku terkedu sekejap. Mamat tu warning lagi “KALAU MAKCIK NGINTAI SAYA LAGI LEPAS NIH, SAYA BETUL2 REPORT NGAN PENGHULU KANG!~”… Nenek tu still lagi kat situ…. Dia orang siap dah jadi kawan. aku balik dari kedah ke sini saing ngan ex-opismate akudia ni mmg dikenali ngan pandai cakap dia nikejer kureng dan ckp lebihdan sepanjang perjalanan ,aku terpaksa mendengar dia membebeldan aku rasa hanya 28% jer drpd ckp2 dia tu aku blh percayasbb aku penah terkenasumer yg dia buat mmg baik punya larkiranya dia tak. Tapi aku betol-betol puas, dia ape tah lagi, dia kata tak pernah menikmati sampai 4 kali klimax ngan 1 game. ferst-2 aku tak cam dia ni anak cikgu kalau depan-2 aku kenal lahh. Nak bunuh dia pun kena pakai keris bpk dia punya. Aku rasa malam ya, nyalah paling Senior dapat datang. Time thn lepas ko nak aq kan? bila sekarang jadi macam ORANG GILA! lepastu kwn ko tu! gi sebarkan pasal hubungan kita laktu! dah la aq dah kate jgn nak pergi bagitahu orang walaupon kawan pasal hubungan kita!. Aku kesian jugak. aku nak abaq sikit at hampa. Bagi aku, kawan2 aku letak no. kitorang memang gila2. Aku dapat satu idea baik punya. tp dua2 ni selalu kena buli ngan aku dlu. tapi buku yg aku nak tade. cantik ker tak. Selalunya masa semua dah tidur aku curi2 keluar. Aku geli tak terkira. fatin ni x de lah baik sangat die biasa2 jetapi ko sae x tahan kawan ngan die mau orang 2 benci die. kawan Wednesday, 9 March 2011 frst2 ak igt mak ak tau la yg ak n rkan2 mnang jhn rndu nk g SEKOLAH sme2. Ada satu U ni, yuran bapak mahal nya. Mak ngah ni tak lah lawa. Kawan kawan jangn lupa doakan i yer. "Malam tadi lagi, Li dah pakai helmet, sekali Li toleh kat mak, Li tengok mak nangis. adik sayang mak. Aku mula rapat ngan dia masa sama-sama kat UKM. Kawan masa sama belajar di ITM Shah Alam dulu. Nak masuk sem 2 mula rapat plak ngan Kak Mimi, dia ni kira ibu la di antara kami semua. sebenarnye aku tidak punye sesiapa untuk berkongsi cerita. Habis belajar. haritu aku pi giant ngan syaza pun sebab aku nak hang out ngan kawan aku kat jelutong. tapi aku ada sorang kawan yang sentiasa ngan aku walau apa jua keadaan sekalipun. aku mmg tak nak main. hahha aku nk citer skit psl idop aku aku suke kaco adek aku pastu bile sampai mak aku baleng pggn bru aku berhnti. mamat ni dulu pernah nk kenal2 ngan i, dia miskol2. hari ni iqa, pak long, mk cik linda datang rumah saye!! best mase iqa datang tapi kak shida,kak syakira x datang,rindu kt kak syakira!! kite main ngan adawiah,dia masih kecil lagi. Emak menyediakan makanan di meja di ruang keluarga setelah menyiapkan meja di ruang tamu. Mak aku pun kekadang asyik tanya bila aku nak kawin. pastue masuk la ke kelas,agak cuak jugak sbb x tau sapa guru kelas,tngok 2 cikgu cina msuk,whoaa,agak cool cikgu 2. Smela cam aku ni. aku nak abaq sikit at hampa. Dan mungkin ada sekumpulan lagi yang suka shoping sambil bisnes macam aku. aku tak boleh pi. tp kami mmg x tgur sampai dia balikyela rasa awkwark. Tapi tak kesah pun. bila cuba nak bukak step je. Habis belajar. kakak tanya. walaupun bru kawan tpi hati aku hapi kn cz dia bnyak uat aku ktwa n gelak,dia jagk bnyak ckap mcm aku,tpi dia malu2 ngn aku jagk,tapi xpe bru 1st tme kn biase r kn. Tu pasal la(aku ni buas sangat). n NO LIES!! Ni buat aku hangin gak kat gurl tuh. Kawan masa sama belajar di ITM Shah Alam dulu. Kunyah makanan perlahan-lahan (sekurang-kurangnya 30 kali, dan ada hadis yang menyarankan 44 kali kunyah) sebelum makanan ditelan. tapi ape-ape pon tysha masih ingat yang. depa duk kata aku nie gedik laah. Dia ajak aku stay ngan dia untuk dua malam sebab dia tak ke mana. Kawan aku yg sorg lg ni, org ckp lain dia phm tang lainpastu asyik nk menyirap jerkawan lak pilih bulu. depan depan tak tegor pon. Mak ngah ni badan berisi sikit. bowink2 tatao nak buad apa , jalan punya jalan punya jalan , ada lah mamad jambu anea ntah mnx no akuyh kata kawan dya yung mnx. jgn risau,tak mahal punya mcm mng ;) text shima kalau mau. Buat keja pun teringat dekat anak. tiba2 msa jalan aku nampak die datang kt sepupu aku. Dah tua pun. Aku nmpk ada dua ja no. ' yelaa , maya mna nak kawan dgn kitaorg , maya kawan ngan bdkbdk hot jee mcm dia ' F to the U to the C to the K !! tolong laa wehh , cukup bagus akuu ngaku kauu kawan tauu. (mane nak dapat wey gangster main blog ni). saya punya cerita Girlfriend – Avril Lavigne Song Lyrics mlm tu tibe2 pompuan tu kol mk aq ckp yg die x nk kawen ngan bpk aq. Haha klu lepak ngan die bley mati tegelak bahaye. Dah la malam tu aku ada game pulak. yelah dekat ngan umah n tak yah nak pening-pening nak makan ape. Harini mak aku spend RM300 lebih beli barang barang aku, dia nak kasut hitam padahal aku dah beli kasut putih, so terpakse gi tuka lah, macam macam la. (mak kawan, cerita main dengan bini orang, main ngan mak kawan, cerita main isteri orang, cerita main dengan bini askar,cerita main dengan mak,main dengan kawan mak). setelah die puas bemain main dng zakar aku die merebahkan dirinya di sebelah aku. bra n panties mmg x penah pakai. Ada kawan-kawan cakap memori aku kuat, Suria lekat lekit, Nin Fazren Ilyana, Fayad Rahim, Mulan aisyah, Anis Siswadi dan ramai lagi lah kalau nak sebut. kali ni adalh cite skit2 pasai aku balik kelantan jumaat lepas ada kenduri 21 mac 2009 adik aku kahwin. yelah dah 3 tahun tak jumpa kot. hehehehe so, ari lepas dah 6. aku blik nk rehat. :3 Tadi tadi,sebelum balik,adalah aku sembang ngan dua bdk laki ni. aku ada mak tiri. semalam aku happy sgt. datang keje ikut akak sedara dia kat k. Kisah ini sebenarnya adalah kisah nyata yang terjadi dalam hidupku malam tadi. Bila aku join sophie paris club, everything is flexible. paham2 aaitu punya mcm so dia merajuk aa. Dah mak aku hntaq tu , depa pun hntaq balik , kdang2 buah , murtabak. ahaks! nasib baiklah bukan rumah taman xD ha, aku biasa cerita problem aku daripada A smpai Z kat mak aku. Ada sorang lagi budak laki, bawah dari aku, mak dia bg dia basikal, so dia leh ar main dalam rumah tu. Selalu gak la ketawa sebab die ni , n selalu gak la sentap ngan die ni. kita tau perangai kita mmg kadang2 SIAL sikett, tapi faham2 laa bang oii kita kan dah kawan lama, takkan taktahu perangai kita cam mana. Nak amik tanggungjawab tu ngan ajak aku kawen. Nak bunuh dia pun kena pakai keris bpk dia punya. Sejahat mana pon jangan ler sampai nak kawin ler bebagai. Ini memang MLM tapi this is the best MLM yang aku pernah jumpa. Umur dia 15 tahun. Cerita Lucah Mak - Aku memandu dengan kelajuan sederhana. Sampai aku sendiri pown kadang-kadang tak taw ape nama masakan tue. mak,,klaw mak nk twu an,,ude syg mak sngt sngt aw. Seriously , die hanya kawan yang baik dan hanya ingin membantu ku ke jalan yang benar. sbb abang dia nak jaga mak dia dulu. masala sekarang, kau ad hati kat die. Mak sedara ( kakak mak mertua aku ) yang duk sebelah rumah, meninggal dunia. Klu Abah ada, Abah boleh jaga Mak, Aisyah ngan Aula. "Weh Zatie kamu main ngan siapa masak-masak ni?" Sambil ketawa, aku menunding jari ke arah nota kecil tu. cari nama cikgu hasnah relief cikgu sapa. Aku & Arif celeb di The Ritz Grill Kuantan. Frankly la, sedey bila kawan buat camni. aku n 2 orang kawan aku ni boleh dok bertenggek atas kerusi. Ai kan pemalu, mana kawan ngan lelaki2 niyhhuahuahuahua Bila p lunch 1st day tu, ai kenal ngan Zaiton, Yati, Nora dan Fida. Adik Tinggi: Haa betul laa! Kawan saya yang pendek tu cakap abang ni Norshahrul Idlan Talaha Mat Yo: @#$%^!&* Kelantan The Red Warriors yeahh! But anyway,masa Jepun score aku mendengar jeritan penonton Jepun yang macam hareem dan syaikhoon. i'm back ! hikhik. Best! Tapi sayangnya da tak jumpa. jgn risau,tak mahal punya mcm mng ;) text shima kalau mau. Aku ngan kawan-kawan aku semua pakat pakai baju masa pergi SBPI Selandar tu. kalau nak tau ibu ngan ayah aku tu cantik ngan hansem tau. Tukar sekolah. Bila dia perlukn pertolongan kita, dia bt baik bagus punya ngan kita tp bila dh x perlukn pertolongan kita, dia bt kita mcm x wujud jer plg aku x tahan, bila laki aku diperkotakkatikkn. Cepat-cepat Mamat mengawal perasaannya dan dia berjaya mengendurkan batangnya supaya mak Limah tidak perasan. Mak ngan ayah aku tak balik beraya dengan aku sepanjang 2 tahun dia tinggalkan kami kat kampung.